Welkom - Bienvenue

Please provide your login credentials.

 user-id
 password

 

Forgot your password? Contact us.

 

CICERO LawPack Diensten

Opleidingen, advies en ondersteuning

Wij helpen u graag om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van CICERO LawPack. Bovendien wordt onze software voortdurend aangepast aan uw veranderende noden en is naast een goede basisopleiding ook een regelmatige bijscholing mogelijk.

 

Leer snel hoe u meer met CICERO LawPack doet

Deze tutorials zijn ingedeeld per applicatie. U vindt voor elke applicatie een video met het overzicht van de applicatie. Wilt u direct weten hoe u een bepaalde taak binnen een applicatie moet uitvoeren? Dat leert u in een van de how-to films.

U kunt de films altijd en overal bekijken. Ze zijn ondertiteld zodat u ze ook zonder commentaarstem kunt bekijken zonder uw collega’s of huisgenoten te storen. Net zoals de software worden ook deze tutorials voortdurend aangevuld en geüpdatet. Neem dus zeker regelmatig een kijkje. Zo benut u altijd ten volle de vele mogelijkheden van CICERO LawPack.

Hier ziet u een voorbeeld. De andere films kunt u bekijken nadat u ingelogd bent.

 

Volg vanop uw kantoor een gepersonaliseerde opleiding

Diensten - WebinarsU hoeft zich niet te verplaatsen om heel gericht te leren werken met CICERO LawPack of om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden. Maandelijks organiseren wij open webinars waar u zich op kan inschrijven. U vindt de agenda onderaan deze pagina.

Op verzoek kunnen wij ook een webinar op maat voor u en uw collega’s organiseren.

 

Ook voor mobile devicesHet hele CICERO LawPack team staat volledig ter beschikking tot alle medewerkers van uw kantoor of dienst om u te helpen om CICERO LawPack meer en beter te gebruiken.

Als u toch nog specifieke problemen of persoonlijke vragen heeft, geven wij u graag een persoonlijke opleiding via skype of via telefoon. Wij nemen dan uw scherm over of tonen u op onze computer hoe u het meest efficiënt met CICERO LawPack kunt werken.

 

CICERO LawPack helpt u met uw kantoormanagement

kantoormanagementU droomt van gestroomlijnde processen in uw kantoor maar weet niet goed hoe eraan te beginnen?

CICERO LawPack heeft door de implementatie van haar software zeer veel ervaring met de werkorganisatie van zowel grote als kleine kantoren. Wij stellen onze opgedane knowhow graag ter beschikking aan onze klanten.

Na de nodige interviews en workshops zetten wij samen met u de ideale processenstructuur op en helpen u desgewenst met de uitwerking van deze processen en activiteiten.

U kunt beroep doen op verschillende partners die door ons zijn opgeleid. Contacteer ons voor meer informatie op: sales@cicero.be of bel ons op 0800/91080.

 

CICERO LawPack: The Next Level

Wij stellen onze ervaring met kantoorautomatisering en -organisatie graag te uwer beschikking en helpen u via een aantal gecertificeerde partners niet alleen met advies maar ook met de implementatie van gestroomlijnde bedrijfsprocessen in uw kantoor.